ProInf.net

6 Curs de Flash 2008 amb quadern d'exercicis

Quim 02-11-08

Quadern d'exercicis

Enunciats i solució dels exercicis de Flash en format OpenDocument:

Aquesta obra està sota una Llicencia Creative Commons

Nota: El format de fitxer .odt és utilitzat pel programa de programari lliure OpenOffice.org. Per a poder veure i editar l'arxiu és necessari instal·lar el OpenOffice. Les distribucions de GNU-Linux, com l'Ubuntu, ja ho duen instal·lat de sèrie. Per a obtenir l'enllaç cal prémer el botó secundari del ratolí i donar l'ordre de desar l'enllaç o la destinació.

Exercicis de clase

Veure tots els exercicis de clase mitjançant un menú XML en Flash

Nota: Els enllaços de color verd negreta enllacen al codi font en Flash comprimits en format .7z gràcies al programa de programari lliure 7.zip. Per a guardar aquest arxiu cal prémer amb el botó dret i seleccionar guardar enllaç com.

Recursos

Enllaços

La documentació oficial de Adobe Flash CS3 i ActionScript 2 es pot baixar en PDF.

Compartir

 

Artículos relacionados:

 • Excel 2010 Financiero Foment Formació…

  Curso de Microsoft Excel de nivel intermedio y de nivel alto en Foment del Treball. Incluye manuales de Excel y ejercicios de consulta, básico, referencias, etc

 • Excel intermedio y avanzado Foment…

  Curso de Microsoft Excel de nivel intermedio y de nivel alto en Foment del Treball. Incluye manuales de Excel y ejercicios de consulta, básico, referencias, etc

 • Excel avanzado Foment 2013…

  Curso de Microsoft Excel avanzado en Foment del Treball para JF Hillebrand en el año 2013. Incluye manuales de Excel y ejercicios de consultas y de funciones.

 • Informática Deloitte…

  Curso para jóvenes de informática para Deloitte en Foment del Treball. Los temas tratados son Flash, Photoshop y Movie Maker.

 • Curso de ofimática avanzada 2012…

  Curso de ofimática avanzada con productos de Microsoft Office 2010: Word y Excel. Documentación del curso y ejercicios realizados en clase.

 • Curso de Excel 2010 (noviembre-2011)…

  Curso de hoja de cálculo Microsoft Excel 2010 impartido durante noviembre de 2011 en Foment del Treball. Tiene certificación oficial Microsoft Office Excel 2010

Ir arriba